onsdag 24 oktober 2012

viljor som värmer

Som jag nämnt tidigare så fick en av våra sångare - Erica - ett stipendie för att kunna ha fältstudier i Nepal under hösten för några veckor sen. Hon var mycket kluven om hon skulle åka eller ej och pratade så gott om det här projektet, att det är så viktigt och att hon verkligen ville vara med, men till slut efter mycket övervägande tackade hon ja till Nepal. Vilken vi alla verkligen förstod och tyckte hon skulle göra, såklart! 
Tack för tiden, viljan och engagemanget du la ner, Erica! :)

Då kom Amanda in som en frisk fläkt och tackade direkt ja, mindre än en månad innan vår första konsert. Jag var såklart tveksam om någon ens skulle vilja vara med med ett tiotal låtar som skulle sättas på mindre än en månad, men som sagt, glatt tackade hon ja och jag är så otroligt tacksam för det!

I torsdags satt vi och satte ihop programbladet, närmare bestämt i 4 ½ timme... Och jag överdriver faktiskt inte nu, men vi satt med programmet hela tiden haha! Det var mycket som skulle tänkas på och pusslas med, instrumentbyte, vilka sånger som passade med vilka, sångare som inte ska sjunga alla sina på rad, vilka meningar som skulle representera låtarna, layouten osv.

Amanda, utan tvekan är det du som får guldstjärnan i bloggen idag för tiden du la ner på det här och att du så snabbt kommit in och glatt visat ditt engagemang! Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar