måndag 14 maj 2012

nya foton - nya möjligheter?


I fredags fotades vi! Eller ja. Fyra tiondelar av oss i alla fall. Killen som fotograferade hade tidigare sagt att det bara var bra om vi inte var alla på fotot för med den idén vi hade så skulle det bli svårt för alla att få plats. Så fyra av oss kunde inte och vi var en tapper skara på sex stycken som ställde upp. Men ack, så nyckfullt det kan vara ibland, Erica glömde bort och hann inte dit i tid och Oskar glömde ha helsvart på sig (och det skulle ju se lite konstigt ut om fyra var helsvarta och så en med grå luvtröja och ljusa jeans..) Haha!


Så, det var fyra av tio som fotades till marknadsföring och programblad för att representera oss. Lite komiskt, men jag tror det blev bra ändå!
Innan fotografen kom ställde vi upp min kamera för att se hur vi skulle stå. Oskar knäppte lite då och då och ibland fångas såna där klockrena ögonblick, som detta på denna bilden. Spontanbild till tusen - men det är också sådana som blir bäst! (Synd bara att jag täcker Björn).


Nästa måndag ska vi spela in en låt som Bilda skickar med när de gör utskick och reklam för oss. Jag har lämnat över bestämmandet av låt till Erik, Robin och Björn, det blir spännande att se om de kan enas och om vilken låt... 


Den här gångens guldstjärna i bloggen är en otrolig självklarhet: Petrus som fotograferade oss gratis och frivilligt, tusen tack! :)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar